Menu

REVOLUSI KESIHATAN CELLMAXX

Minuman Nutrisi

Masa Depan Anda, Tanggungjawap Anda

Ya, kini zaman revolusi kini berlaku. Lagi-lagi dalam konteks kesihatan. Sebelum ni hanya kita fokus pada kejadian faktor luaran termasuk revolusi kerja, kan banyak kerja baru yang pelik-pelik wujud. Kini kita fokus pula kepada revolusi kesihatan diri kita sendiri.

 

ADAKAH INI SERING MENGGANGU DIRI ANDA?

Serangan Sakit Jantung

Penyakit Kanser

Angin Ahmar (Stroke)

Kencing Manis

Darah Tinggi

 


KEHIDUPAN SEBEGINI YANG ANDA NAK

Keluarga yang ceria sentiasa

Bebas dari gangguan masalah kesihatan

 

 


Penyelidikan dan Perubatan

Pakar penyelidikan sentiasa membuat penyelidikan demi masa depan kesihatan kita. Kematian sel menjadi topik utama masa kini dalam mencari satu perubatan alternatif. Manusia jatuh sakit akibat dari kematian sel yang tidak diganti semula secara semulajadi.

Akhirnya, pakar hari ini telah menemui cara yang lebih efektif dan dan berjaya merawat pelbagai jenis penyakit seperti Stroke, Diabetes, Kanser, Darah Tinggi dan sebagainya. Teknologi ini telah didokumentasi dalam dunia perubatan moden. Teknologi ini digelar:

TEKNOLOGI PENGHASILAN SEL STEM TUBUH BADAN MANUSIA

 

 

KAMI PERKENALKAN

REVOLUSI KESIHATAN MASA KINI

Sebagai makanan kesihatan "Naturally Fuctional" yang merangsang seca semulajadi mengeluarkan Stem Sel dari dalam Tulang Belakang Sum-Sum Anda sekaligus penawar, pembantu penyembuhan kepada kemerosotan penyakit anda yang tertentu.


CELLMAXX ekstrak Aphanizomenom Flor Aquae (AFA)

Produk kesihatan pertama di dunia dalam bentuk serbuk pra-campuran ekstrak Aphanizomenom Flor Aquae (AFA), Olisakarida dan buah Pic. 

Ia mampu diserap oleh tubuh badan manusia sehingga 95% dan mengandungi lebih 60 jenis vitamin, mineral, klorofil, asid amino, asid lemak perlu dan pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperolehi secara menyeluruh dari produk kesihatan yang lain di pasaran.

 

 

 

 

 

APA ITU CELLMAXX?

Cellmaxx adalah Minuman Bitonik pracampuran buah Pic, Olisakaridan dan Ekstrak Aphanizomenom Flor Aquae (AFA). Makanan bernutrisi lengkap tahap tertinggi (Superfood) yang tidak diciptakan atau difomulasikan oleh mana-mana makmal manusia. Ianya merupakan tumbuhan semulajadi  rumpair dari Tasik  Air Tawar Upper Klamath, South Oregon, Amerika Syarikat.

Ianya kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Klorofil, L-Selectin Ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena Asid Amino Phenylethlamine (PEA)

 

KAJIAN

Berdasarkan kejian, dengan pengambilan Aphanizomenom Flor Aquae (AFA) sebanyak 1-3 gram sehari mampu merangsangkan pembebasan ibu sel/ Stem Sel dan sel-sel baharu dari tulang sum-sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawat dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

 

MENGAPA CELLMAXX?

Pengambilan 1 sachet Cellmaxx membebaskan 3-4juta Sel Stem yang baharu. 

Ianya berfungsi untuk membaikpulih, dan mengantikan kira-kira 220 jenis sel mati dalam badan.

 

 

 

 

 

 

BAGAIMANA CELLMAXX BERFUNGSI?

 

 

 

MENGAPA PERLU MENGAMBIL CELLMAXX SETIAP HARI?

 

 

 

BAGAIMANA DAN BILAKAH MASA YANG TERBAIK MEMINUM CELLMAXX?

 

 

 

CELLMAXX TERBUKTI SECARA KLINIKAL, SEMAKIN RAMAI PENGGUNA MENYAKINI CELLMAXX, ANDA BILA LAGI?

 

SEKARANG MASA TERBAIK BAGI ANDA UNTUK DAPATKANNYA